Sionisterna flyttar fram sina positioner i västvärlden

SIONISM. Den senaste tiden har det kommit flera rapporter om att den sionistiska agendan stärkts i flertalet länder. Nu senast är det Storbritannien och Kanada som än en gång på olika sätt inför nya restriktioner mot att kritisera skurkstaten Israel.

David Cameron, som leder Storbritanniens regering, är snabb att gå sionisternas ärenden. Här ses han delta i judiska ritualer.

Det är endast drygt en vecka sedan Nordfront kunde rapportera att en ny lag i Storbritannien är under utformning som ska förbjuda alla institutioner inom offentlig sektor, inklusive lokala myndigheter, skolor, universitet och organisationer som sponsras av staten, att kritisera Israel.

Tydligen var detta inte nog för sionisterna, för nu har Israel återigen lyckats sätta press på Storbritannien för att förmå dem att censurera och motarbeta kritik mot Israel och deras folkmord på palestinierna. Det började med att en grupp som kallar sig London Palestine Action satte upp fyra olika affischer, sammanlagt ungefär 150 stycken, runt om i Londons tunnelbanesystem. Detta i samband med den internationella kampanjen #IsraeliApartheidWeek, som initierats av BDS, ett nätverk av organisationer som genom bojkotter, deinvesteringar och sanktioner försöker sätta press på Israel att “underställa sig internationell lag och palestinska rättigheter”. Affischerna i fråga belyser Israels folkmordspolitik, samt hur Storbritannien på olika sätt stöttar den, med fakta som media undanhåller.

https://www.nordfront.se/sionisterna-flyttar-fram-sina-positioner-vastvarlden.smr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s